Kobuchi Apartment / Toru Kudo + architecture WORKSHOP

 

Kobuchi Apartment / Toru Kudo + architecture WORKSHOP

first_imgCopyAbout this officeToru Kudo + architecture WORKSHOPOfficeFollowProductConcrete#TagsProjectsBuilt ProjectsSelected ProjectsResidential ArchitectureHousingApartmentsHousingJapanPublished on August 28, 2012Cite: "Kobuchi Apartment / Toru Kudo + architecture WORKSHOP" 28 Aug 2012. ArchDaily. Accessed 11 Jun 2021. ISSN 0719-8884Read commentsBrowse the CatalogSinkshansgroheBathroom Mixers - Metropol ClassicVinyl Walls3MVinyl Finish- DI-NOC™ Glass FinishPartitionsSkyfoldWhere to Increase Flexibility in SchoolsMetal PanelsDri-DesignMetal Panels - Painted AluminumStonesCosentinoDekton® Surfaces - Chicago 444Exterior DeckingLunawoodThermowood DeckingWoodBruagAcoustic Panels with LEDWindowsOTTOSTUMM | MOGSWindow Systems - CPXPanels / Prefabricated AssembliesULMA Architectural SolutionsHexapent Facade PanelDoorsRabel Aluminium SystemsMinimal Folding Door System – Rabel 3710 Super ThermalWall / Ceiling LightsLuminisCeiling Surface Lights - HollowcoreBenches / TablesUrbaStyleConcrete Bench - BoomerangMore products »Read commentsSave想阅读文章的中文版本吗?Kobuchi 公寓 / Toru Kudo + architecture WORKSHOP是否翻译成中文现有为你所在地区特制的网站?想浏览ArchDaily中国吗?Take me there »✖You've started following your first account!Did you know?You'll now receive updates based on what you follow! Personalize your stream and start following your favorite authors, offices and users.Go to my stream 2006 CopyApartments•Japan Japan Apartments Photographs:  Daici Ano Text description provided by the architects. This building is like a big house, consisting of several rental apartments and six residences for the exclusive use of the owner families. In addition to an urban housing methodology that prioritizes economic performance, this proposal extends the concept of grouped families. Save this picture!© Daici AnoThe four-level building comprises steel-structured owners’ residences held above a base platform of reinforced concrete-structured rental apartments, and sandwiched in between is a piloti area with the function of public space. This garden-like floor can be accessed by all residents, and acts a living room for the entire buildin g. This is a proposal for a new family structure, in which different family clusters are mutually independent but at the same time coexist without mutual exclusion.Save this picture!ElevationProject gallerySee allShow lessNatural History Museum Proposal / Kengo Kuma & Associates + Erik Møller Arkitekter +...ArticlesVenice Biennale 2012: Reduce/Reuse/Recycle / German PavilionArticlesProject locationAddress:Kanagawa, JapanLocation to be used only as a reference. It could indicate city/country but not exact address. Share Save this picture!© Daici Ano+ 13 Share Year:  ShareFacebookTwitterPinterestWhatsappMailOrhttps://www.archdaily.com/266902/kobuchi-apartment-toru-kudo-architecture-workshop Clipboard Kobuchi Apartment / Toru Kudo + architecture WORKSHOP Architects: Toru Kudo + architecture WORKSHOP Area Area of this architecture project ArchDaily ShareFacebookTwitterPinterestWhatsappMailOrhttps://www.archdaily.com/266902/kobuchi-apartment-toru-kudo-architecture-workshop Clipboard Photographs Area:  443 m² Year Completion year of this architecture project "COPY" Kobuchi Apartment / Toru Kudo + architecture WORKSHOPSave this projectSaveKobuchi Apartment / Toru Kudo + architecture WORKSHOP "COPY" Projectslast_img

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *